Nuttige getallen die je helpen bij je volgende business event

BLOG       |       CONTACT        |        OVER ONS        |        FAQ        |      INSPIRATIE

Nuttige getallen die je helpen bij je volgende business event

Een business event organiseren brengt heel wat plannen met zich mee, net als een feest in je privéleven. Het is niet alleen makkelijk om iets over het hoofd te zien, het is ook simpel om niet te weten wat je eigenlijk allemaal nodig hebt. Welke zaalopstelling is het best voor jouw event? Want bewegingsruimte is belangrijk, maar zitplaatsen ook. En hoe zit het met de hapjes en drankjes? Hoeveel tijd moet je bijvoorbeeld inplannen voor elk onderdeel van het event? Deze checklist vol getallen die je helpen bij je volgende business event laat zien hoeveel je gemiddeld nodig hebt.

Nuttige getallen die je helpen bij je volgende business event

Hapjes en drankjes

Benodigd aantal vierkante meters

Benodigd aantal personen bediening

Benodigde tijd

Hopelijk voel je je nu dus wat beter voorbereid op het plannen van jouw professionele gebeurtenis. Dankzij deze nuttige getallen die je helpen bij je volgende business event zal het namelijk sowieso in de smaak vallen!

Wil je graag eerst wat ideeën opdoen of samen brainstormen? Stuur ons dan een mailtje of contacteer ons via de website, zo helpen we je meteen verder!
Zoek je meer inspiratie voor een familiefeest of een ander privé event, kijk dan zeker naar de checklist van nuttige getallen die je helpen bij je volgende feest.