HET VERHAAL DAT IK MET IEDEREEN WIL DELEN


WANT MIJN WOORD IS 'VERBINDEN'!

RESERVEER HET MELKHUISJE

En toen was er het Melkhuisje.

In 2012 werd ik verliefd! Zwaar verliefd… Op mijn nieuwe stekje. Maar vooral… op de oude hangar die in de tuin stond. Ik was er rotsvast van overtuigd dat die ooit een mooi plekje zou worden!

In 2016 volgde ik een opleiding rond vrouwelijk ondernemerschap en ondernemen vanuit je vrouwelijke intuïtie. Daar ontdekte ik mezelf. Heerlijk was dat! Ik ontdekte dat ik op mijn best ben als ik kan verbinden, als ik mensen bij elkaar kan brengen, als ik ervoor kan zorgen dat mensen zich helemaal op hun gemak voelen, zich thuis voelen, thuis kunnen komen bij me.
De basis van het Melkhuisje was geboren…

Ik overgoot het geheel met mijn passie voor de natuur en voor duurzaamheid, en maakte alles mogelijk met heel veel vindingrijkheid en creativiteit!

Het Melkhuisje ademt!


Het Melkhuisje is een plek geworden waar je kan verbinden met elkaar, met de natuur. Waar je gezellig kan samenzijn!

Ik ben enorm dankbaar om de manier waarop dit hele project vorm kreeg, gesteund door waanzinnig veel lieve mensen! Wie weet kom jij binnenkort de warme en creatieve sfeer van het Melkhuisje opsnuiven?

Wil je nog meer weten? Bekijk dan zeker ook even de FAQ pagina. Daar vind je nog meer leuke weetjes.

Jill, een gepassioneerde "verbindster"

Een enthousiaste madam, met vuur in haar ogen, passie in haar vingers en de ontembare goesting om ruimte te geven aan iedereen die tijd maakt om anderen echt te ontmoeten!
Ze heeft heel zelfbewust haar droom neergezet en creëert een plek waar anderen zich kunnen laten inspireren om ook hun dromen waar te maken.

CONTACTEER MIJ