Melkhuisje goede samenwerking kippen zitten op hek
Wat kippen ons kunnen leren over een goede samenwerking
06/11/2019
Butterfly Magic thee van het Melkhuisje in glazen pot met thee-ei en plant achteraan
Butterfly Magic – Het verhaal
15/11/2019

Verbinden doe je met je hart

Touw in de vorm van hart verbinden doe je met je hart
Oude hangar Melkhuisje met ladders blog verbinden met je hart

Oude hangar van het Melkhuisje

 

In 2012 werd ik verliefd! Zwaar verliefd… Op mijn nieuwe stekje in het prachtige en rustgevende Bonheiden. Maar vooral, ik werd verliefd op de oude hangar die in de tuin stond. Als je de foto bekijkt van toen, haast niet te geloven dat ik daar zoveel vlinders voor voelde. Maar toch, ze waren er! En gingen niet meer weg. Het zou een prachtige plek worden. De zoektocht begon.

In 2016 volgde ik een opleiding rond vrouwelijk ondernemerschap en ondernemen vanuit je vrouwelijke intuïtie.  Wat was dat een mooie reis! Daar ontdekte ik mezelf helemaal. Heerlijk was dat. Ik ontdekte dat ik op mijn best ben als ik kan verbinden, als ik mensen bij elkaar kan brengen, als ik ervoor kan zorgen dat mensen zich helemaal op hun gemak en thuis voelen. En verbinden doe je met je hart!

DE BASIS VAN HET MELKHUISJE WAS GEBOREN

Ik overgoot het geheel met mijn passie voor de natuur en voor duurzaamheid en maakte alles mogelijk met heel veel vindingrijkheid, creativiteit en geduld (dat laatste was niet altijd even makkelijk ☺).


HET MELKHUISJE ADEMT!

Het Melkhuisje is een heerlijke plek geworden waar iedereen die dat wil, kan samenkomen. Voor wie natuur belangrijk is en gezelligheid troef. Of het nu gaat over een babyborrel, een jubileum, een productpresentatie, een training, een creatieve workshop. Bijna alles is mogelijk in het Melkhuisje. Wil je lekker je eigen ding doen in het Melkhuisje? Dat kan! Heb je graag hulp? Ook dat is geen probleem. Het is mijn doel om flexibel te zijn zodat iedereen zich goed kan voelen!

MUSIC FOR LIFE. ALS DAT NIET VERBINDEND IS!

Om mijn levensvisie en de visie van het Melkhuisje kracht bij te zetten, bedacht ik met een team van brainstormer-vrienden een leuke campagne. Ik stel namelijk het Melkhuisje kosteloos ter beschikking aan lokale verenigingen, VZW’s en initiatiefnemers tijdens de maanden oktober, november en december 2019 in het teken van Music for Life en De Warmste Week.

MUSIC FOR LIFE EN HET MELKHUISJE. PRAKTISCH

Vele activiteiten zijn mogelijk, gaande van een workshop, een lezing, een koekjesbak tot een creatieve namiddag. De belangrijkste voorwaarde is dat de activiteit officieel geregistreerd is bij Music For Life. Je kan het Melkhuisje reserveren voor een dagdeel of maximum voor 1 volledige dag per activiteit in deze periode. De dagdelen zien er als volgt uit: 

  • voormiddag: 10u-14u, 
  • namiddag: 14u-18u 
  • avond: 18u-22u 
  • of volledige dag: 10u -22u. 

Je kan gebruik maken van de zaal (60m2) met een maximale bezetting van 60 personen. De keuken, terrassen, tuin en parking zijn ook inbegrepen tijdens de activiteit.

Wil je gebruik maken van het Melkhuisje? Of bezoek je graag het Melkhuisje eens vooraf? Mail dan naar thuis@melkhuisje.be of stuur ons een berichtje via de site en geef volgende zaken door: 

  • de naam van je vereniging/vzw
  • datum en dagdeel (of volledige dag) waarop je het Melkhuisje wilt gebruiken
  • het type van activiteit 
  • en het geschat aantal personen.

 

Gaan we samen voor succesvolle editie Warmste Week 2019? 

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286

Geef een reactie